Spring til indhold

Velbesøgt generalforsamling og referat

Generalforsamlingen i år var meget velbesøgt. Bestyrelsen takker for opbakningen.

Referat af generalforsamlingen er nu omdelt og kan læses her

Privat ordning for vinterbekæmpelse vedtaget

Ordning for vinterbekæmpelse var ét af de store emner på dagsordenen på generalforsamlingen. Der blev ved simpelt flertal vedtaget, at grundejerforeningen indgår en aftale med en privat leverandør om vintervedligeholdelse af Frugthegnet gældende fra den kommende vintersæson 2019/2020 og gældende for alle grundejere på Frugthegnet.

Kontingentet for 2019/20 blev fastsat til:

Grundejere med pligter på Frugthegnet: kr. 650

Grundejere på Virumvej uden pligter på Frugthegnet: kr. 200

 

 

Indkøb af kompostkværn og stort partytelt

Der blev på generalforsamlingen vedtaget, at foreningen køber et lettere brugt partytelt 5×10 m samt en kompostkværn.

Bestyrelsen informerer, når de er indkøbt og kan lejes via hjemmesiden.

Hvis du allerede nu skal holde en fest, kan du her booke et af de nuværende telte på foreningens hjemmeside – og alle de øvrige redskaber, som foreningen har indkøbt:

Partytelte, grill, popcornmaskine,  plænelufter, højtryksrenser, stiger,  kloakrensere, pælespade og sidst men ikke mindst æblepresser.

Fejeweekend den 15. september kl. 10.30

Den første fejeweekend blev holdt den 10.-11. maj, og den følges op af en fælles fejeweekend på Frugthegnet den 14.-15. september. Der vil være mulighed for at mødes ved Den Grønne Sti søndag kl. 10.30 inden, at fejningen går i gang.

Undersøgelse af fælles ordning for rensning af rendestensbrønde

Aftalen med kommunen om rensning af rendestensbrønde er, som aftalen om vinterbekæmpelse, opsagt. Bestyrelsen er ved at undersøge muligheder for en fælles løsning for i år og forventer også at stille forslag på næste generalforsamling.

Det er grundejeren ud for hvis grund, at rendestensbrønden befinder sig, der har ansvaret for renholdelse. Foreningen har 2 kloakrensere, der kan anvendes frit, når de bliver brugt til brøndene på vejen, men husk at booke.

Nyt om vedligeholdelsesaftale med Lyngby-Taarbæk Kommune

Bestyrelsen deltog den 14. maj i dialogmøde med borgmester Sofia Osmani. På mødet oplyste kommunen, at kommunen er nødt til at opsige vedligesholdelsesordninger for private fællesveje.

Lyngby-Taarbæk Kommune forventer forud for opsigelsen af den nuværende vedligeholdelsesordning at tilbyde en ny ordning. Idet det kan kræve en lovændring, er tidshorisonten ikke bekendt. Under alle omstændigheder vil vejene skulle bringes i god stand inden, at vedligeholdelseskontrakterne opsiges.

Læs mere på kommunens hjemmeside her

Bestyrelsen vil informere så snart, at vi modtager ny information om vedligeholdelsesaftalen.

Nyt fra Festudvalget – sommerfest den 17. august 2019

Sæt kryds i kalenderen for sommerfest lørdag den 17. august. Festudvalget er i fuld gang med at tilrettelægge et program, og der vil være festlige indslag for både voksne og børn. Festudvalget og bestyrelsen opfordrer alle til at deltage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *